Harjoittelujakso Kaleva Medialla. Harjoittelujakso on 5.lokakuuta-18.12.2020.

Designtori 2019, järjestettiin elokuussa Oulussa Pikisaaressa. Tehtävämme oli kuvata video tapahtumasta. Kaikki videoivat omat videot  ja editoivat ne. Halusin saada omasta videostani tunnelmallisen, rauhallisen ja omantyylisen videon. Videon lisäksi täytyi tehdä blogikirjoitus ja kuvata myös valokuvia tapahtumasta. 

Baltic Snow Call on kansainvälinen lumiveistostapahtuma, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2018 ja sai tänä vuonna jatkua myös 2019 Nallikarissa. Ammattiveistäjillä on aikaa 40 tuntia veistää lumikuutiosta upea taideteos. Saimme haastatella Sami Hännistä joka oli myös osallisena Baltic Snow Call tapahtumassa.
Olimme neljän hengen ryhmän kanssa liikenteessä ja tehtävämme oli siis haastatella Samia. Kolme meistä oli kamerassa ja yksi oli haastattelija. Itse olin kamera 1 takana. Minulle kuului myös äänet, eli huolehdin, että ääni toimii ja kuuluu hyvin. Oli mukava päästä kunnolla kameran kanssa tekemisiin ja oppia videokameran käyttöä enemmän. Editointiin en valitettavasti päässyt mukaan, mutta ryhmäläiset hoitivat sen hienosti.